© 2018 - 2023, Norskeforbrukslan.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart
Motty
Forbrukslån Guide
Annonse
Norske forbrukslån
Mest populære forbrukslån
Nyeste artikler
Viiga Lån - Lån opptil 40000 kr.
VELG KATEGORI

Norske forbrukslån
Forbrukslån tips
Tips for å få billig forbrukslån
Det er i utgangspunktet banken som bestemmer renten og kostnadsnivået når du søker et forbrukslån, og som kunde har man kanskje ikke så mye man skulle ha sagt her.

Men riktig så enkelt er det ikke, for det er faktisk enkelte grep du kan gjøre innen du søker om et forbrukslån for å sikre deg lavest mulig rente.

Det første man bør gjøre er å finne seg noen man kan søke sammen med. For med en medsøker så blir inntekten deres vurdert samlet, og ettersom inntekten er det som er mest avgjørende for lånets kostnad, så er dette en viktig faktor for å presse prisene.

Videre så er det andre ting du kan gjøre over lengre tid for å sikre seg en god rente. Blant annet så kan du sørge for at du har stabil inntekt over flere år, samtidig som du ikke flytter hyppig.

Dette er ting banken ser på når de vurderer risikoen for deg som kunde, og det å ha en stabil økonomi-, jobb- og bosituasjon er viktig for å få lav rente.

Utover dette er det ingen spesielle grep man kan gjøre på kort varsel, men det handler rett og slett om å ha stabil og god økonomi. Da får vi bare ønske deg lykke til i jakten på et billig lån!