© 2018 - 2023, Norskeforbrukslan.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart
Motty
Forbrukslån Guide
Annonse
Norske forbrukslån
Mest populære forbrukslån
Nyeste artikler
Viiga Lån - Lån opptil 40000 kr.
VELG KATEGORI

Norske forbrukslån
Forbrukslån tips
Få forbrukslån via en låneformidler
Er du usikker på om du kommer til å få gjennomslag på søknaden din om forbrukslån, eller ønsker du å få det beste tilbudet fra den beste banken?

Kjenner du deg igjen i en av disse to problemstillingene, så anbefaler vi at du legger inn en søknad om forbrukslån hos en låneformidler.

Disse hjelper deg med å se hvilke banker som har det beste tilbudet for deg, samtidig som det kan øke sjansen for aksept.

Låneformidleren fungerer nemlig som et mellomledd mellom deg og banken, og alt den gjør er å videresende søknaden din til en rekke norske banker. På denne måten sparer du mye tid, og kan selv sammenligne de ulike tilbudene.

Du behøver heller ikke takke ja til noen av tilbudene dersom du ikke synes de er gode nok. Med andre ord har du ingenting å tape på å søke forbrukslån eller beste kredittkort via en låneformidler – tvert imot. Det er naturligvis helt gratis.

Samtidig, hvis du vet at du ligger i grenseland i forhold til søkekriteriene, så lønner det seg absolutt å legge inn søknaden via en låneformidler som tilbyr contactless betaling.

Da er sjansen for at minst en av bankene godkjenner søknaden ganske så stor i forhold til dersom du sender inn én og en søknad.